torstai 27. tammikuuta 2011

Koirien kuukausihuolto osa 1.

Sisu ja Räyhä kävi taas eläinfysioterapeutti Kirsi Piispasen hierottavana. Räyhän symmetrinen ja pehmeä lihaksisto sai taas kehuja ja tuttu jumiutunut lanneselän lihan löytyi taas vasemmalta, jonka takia alun alkaen hierojalle suunnattiin ensimmäisllä kerralla. Hieronnalla ja veryttelyillä selkä on pysynyt hyvänä ja koira notkeana. Sisukin oli hyvässä lihaskunnossa ja silläkin pientä jumia lanneselässä. Tsekattiin molemmilta vielä jalkojen liikeradat sun muut ja hyvältä näytti!

Räyhäkin jaksoi jo loppua kohden rentoutua vaikka alkuun ei millään olisi malttanut olla paikallaan. Sisu tuttuun tapaansa valvoi hierojan jokaista liikettä, mutta loppua kohden rötkähti viltille autuaana, hierojasta Sisun valvonta oli hauska juttu, sillä se oli täysin rentona koko aja, vain kaksi jämäkkää silmää tapittivat arvostelevasti ;).

Tällaista! Ei siis mitään suurempia löydäksiä lihaksistosta ja maaliskuussa uudelleen! Koirien kuukausihuolto jatkuu Sisun trimmillä parin viikon päästä, mitähän tuon karvakasan uumenista löytyy?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti