keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Tervetuloa Jaska!



Russelismi on tarttuva ominaisuus ja russelikärpänen onkin nyt puraissut sisartani niin pahasti, että reilu kaksi vuotta minun russeliharrastustani katsottuaan hän päätti, että haluaa liittyä joukkoon iloiseen.

Tai no, onhan nuo pitkään puhuneet oman riiviön hankkimisesta, mutten ole suostunut hankinnassa auttamaan ennen kuin ovat täysin varmoja, että haluavat kolmannen pyörän tähän laumaan. Kuitenkin meidän eriskummallisen seurustelukulttuurin takia joka sisällyttää tiiviisti yhdessä vietetyt viikonloput sekä lomat muu perhe on ollut mukana molempien koirien koulutuksessa joten russelia uskalsi heille suositella.

Joten saanen esitellä, Toto's Tail's Lione, eli Jaska! Tai ainakin Jaska oli nimivaihtoehtona menossa, kun viimeeksi asiaa kysyin. Enivei, tästä veijarista tulee toivottavasti Räyhän sidekick ja sisareni harrastelukaveri sekä laumamme täysivaltainen jäsen.

Pitäkää siis hatustanne kiinni ja varautukaa kuvaryöpyihin! Ehkä tulette joskus jopa nauttimaan sisareni kirjoittamista blogi-entryistä, who knows kuinka kovasti russelikärpänen on tyttöä purrut ;)!

Sitten palatakseni takaisin aiheeseen harrastukset, Räyhis yllätti miut taas täysin tokotreeneissä. Ajattelin, että Sisun juoksujen takia Räyhän keskittyminen olisi retuperällä vielä treeneissäkin ja alkuun näyttikin siltä, mutta heti kun päästiin tositoimiin kaikki vouhotus katosi ja jätkä keskittyi ihan älyttömän hyvin seuraamiseen, ihmisjoukon keskellä seuraaminen oli vähän epäilyttävää Räyhän mielestä, mutta se teki silti työtä käskettyä.

Ai että olin iloinen! Räyhä on edistynyt tosi kivasti. Sisulla nyt on julkisista treeneistä nyt pinei tauko juoksujen ajan, mutta Sisukin ottanut hienoja edistys askelia.

Ja vielä pari kuvaa Jaskasta:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti