keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Harrastuksia

Tänään oli ensimmäinen päivä agilityssä ProCaniksen kurssilla, vähän jännityksellä menin kurssille, mutta ainakin tämänkertainen ohjaaja oli hyvä ja tilat tosi mukavat. Tosin oli pieniä vaikeuksia löytää sinne, sillä löysin hurjat neljä kappaletta samannimisiä teitä ;).

Noo, löysin kuin löysinkin perille ja harjoiteltiin tänään taivutettua putkea, puomia ja tutustuttiin keinuun. Se on Sisulle eri jännä paikka. Kaikki meni kuitenkin pienen alkukankeuden jälkeen hyvin ja vanhat asiat muistui mieleen ja vähän uuttakin opittiin. Sisun kanssa otettiin käyttöön palkkauskulho (sillä oli joku hienompikin nimi, mutta unodin!), että saadaan tyttöä irti mun kädestä.

Treeneistä jäi hyvä mieli, koiralle haettiin hyvää fiilistä ja neuvot oli toimivia. Oli oikeasti kiva huomata, että tehtävä parani kerta kerralta. Huomenna voidaan jatkaa samalla hyvällä mielellä tokoon. Olen viihtynyt tosi hyvin Elämystasujen kurssilla :). Räyhän kanssa harjoitellaan tällä hetkellä erityisesti paikallaan makuun kestävyyttä eri häiriöissä ja aloitellaan seuraamista.

Viime kerralla keskityttiin leikkimiseen ja koirien aktiivisuus/vireystason nostattamiseen leikillä. Mulle oli tosi yllätys nähdä, että niinkin moni koira ei leiki edes itsekseen, sillä meidän apinat leikkii suurimman osan ajasta jolloin ovat kotona. Molemmat leikkii sekä ihmisten kanssa, yksin, että keskenään. Mutta oli ihan hauska nähdä, miten koiraa saa "opetettua" leikkimään. Räyhä ja Sisu porotti menemään kuin vanhat tekijät, mutta lelun tuonti emännälle on vähän vielä hakusessa Sisulta joskin vahvistuu koko ajan.

Pari päivää sitten, väsäsin Räyhälle myös pitkästä aikaa jäljen. Räyhä ajoi sen perinteiseen reippaaseen, mutta työskentelevään tahtiinsa. Jos vain muistaisin käydä ostamassa verta, saataisiin tehtyä muutama verijälkikin ennen talvitaukoa. Miten yhden purkin ostaminen voi olla niin hankalaa? Tai siis ostamisen muistaminen. Talvesta puheen ollen, ilmoittauduttiin myös Elina Jänesmiemen pariin koulutukseen ensi vuodelle!

Tällaista tällä kertaa! Ensi viikolla Sisulla onkin sitten elämänsä ensimmäinen trimmaus-aika jonkun muun käsissä kuin miun tai toton.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti