sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Ensikohtaamisia

Nyt on Jaskan ensiviikonloppu täällä Mäntymäessä takana. Räyhä ja Sisu otti pikkuisen hyvin vastaan. Räyhä tapansa mukaan oli haljeta innosta ja Sisu lämpeni tulokkaan leikkeihin hitaasti, mutta varmasti ensin nuuhkittuaan ja tutkittuaan pientä hetken. Kukaan koirista ei osoitanut mitään agression merkkejä, toistaiseksi ainakaan. Toki pienelle näytettiin heti oma paikkansa, mutta hyvin isovelimäiseen tapaan.



Pien kävi myös rokotuksella ja eläinlääkäri kehui kovasti avointa ja rohkeaa luonnetta, sekä pienen kykyä ottaa asiat rauhallisesti vastaan. Jaska muistuttaakin kovasti Räyhää, mutta hitusen pienemmällä aktiivisuustasolla. Itsekin tykästyin kovasti Jaskan luonteeseen ja toivon sen sellaisena säilyvän. Pieni pippurisuuskin tuli esiin eläinlääkärin aulassa, kun Jaska innostui aivan silmittömästi huoneeseen saapuneesta toisesta koirasta, jonka kanssa ei kuitenkaan voinut mennä tutustumaan. Askel kerrallaan kuitenkin päästiin toisen koiran ohi ilman haukkumista samalla harjoituksella mitä tehtiin myös Sisun ja Räyhän kanssa pienenä.

Perjantaina Jaksa pääsi myös ensi kertaa tallikoiran arkeen tutustumaan, kun käytiin ponien kanssa turussa valmennuksessa. Jaska tutustui reippaasti uusiin heppatuttavuuksiin ja seurasi estetuntia kiinnostuneena enkkuviltin lämmöstä katsomossa. Kovasti on siis puuhasteultu ja leikitty viikoloppuna ja tutustuttu pienen koiran arkeen mm. harjoittelemalla rauhallista käytöstä tassukarvoja siistiessä jne.

Tässä taas pieni kuvakimara:







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti