tiistai 22. maaliskuuta 2011

Pentuja keväälle 2011!


Pentuja odotetaan syntyväksi Toukokuun puolenvälin jälkeen ja olisivat luovutusikäisiä 7-8 viikon iässä.

Toto’s Tail’s Juicy Fruit ”Sisu” on astutettu uroksella Toto’s Tail’s Igloo viikolla 11.

Yhdistelmän sukutaulu KoiraNetissä.

Isä ja emä ovat molemmat karkeita sekä väriltään valko-ruskeita. Pennut tulevat todennäköisesti olemaan valko-ruskeita, karvanlaatu voi vaihdella karheasta aina sileään.

Molemmat vanhemmat on tarkastettu terveiksi silmistään ja polvistaan 08/2010
Sisulla on myös kuvattu terveeksi myös lanneselkä ja lonkat 03/2011

Kun näin Igloon Turun näyttelyssä Tammikuussa, tiesin heti, että tässä on sulho Sisulle. Se on ulkomuodollisesti erittäin sopiva Sisun kumppaniksi ja luonteeltaan sekä olemukseltaan tasapainoinen. Igloon näyttelyarvosana on erinomainen, sertin arvoinen. Sisu tullaan käyttämään näyttelyissä mammaloman jälkeen.

Sisu on luonteeltaan reipas ja tyyni pieni narttu, mutta tarpeen tullen siitä löytyy myös sisukas puurtaja joka antaa kaikkensa harrastusten parissa. Sisun kanssa harrastetaan aktiivisesti agilityä, tokoa sekä jäljestystä.

Pennut rekisteröidään asianmukaisesti ja ne luovutetaan, madotettuina, tunnistusmerkittyinä ja eläinlääkärin tarkastamina. Pennut myydään Kennelliiton kauppasopimuksella.

Jos olet kiinnostunut omasta russelista, ota yhteyttä sähköpostitse rascalrusselit@gmail.com tai puhelimitse 0407466383 ( paras aika tavoitella:17-22) / Anna (toistaiseksi ensiyhteydenotto sähköpostitse, sillä puhelimeni varastettiin viikko sitten. –kiitos!)

Päivitän pentusivut kotisivuillemme muutaman päivän sisällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti