sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Pakkasta pidellessä!

Heipparallaa! Vaihteeksi ollut muutama viikkoa taukoa taas kirjoittelussa. Aika kuluu tosi nopsaan treenaillessa ja taloa lämmitellessä. Toko treenit on nyt olleet tauolla pari viikkoa, mutta Joulukuussa pitäisi taas jatkua uudessa ryhmässä. Räyhän ja Sisun tavoite on saada kaikki ALO luokan liikkeet sujumaan edes perusvarmasti. Molempien koirien kanssa on löydetty omat motivaattorit ja lisäpotkua on saatu tunnetila harjoituksilla. Kotiin on myös viimein saatu valaistus meidän treenikentälle ja talvi-iltojen itsenäiset treenit voivat siis jatkua pimeän tullenkin. Kiitos tästä taas isälleni!

Jaska on nyt ollut meidän luona viikon kyläilemässä ja jäi nyt vielä toiseksi viikoksi siskoni työharjoittelun takia. Jake on sulautunut joukkoon hyvin ja paljon on treenattu laumaelämän kiemuroita. Tänään käytiin ensimmäistä kertaa kehässä harjoittelemassa, tosin ihan Match Shown mekreissä. Jaska esiintyi reippaasti -14 asteen pakkasesta huolimatta, liikkui nätisti ja seisoi harjoitusmäärään nähden loistavasti. Tuloksena punaisten neljäs sija! Erityisesti arvostan sijoituksta siksi, että tuomari katsoi paljon koiran esiintymistä ja handlaustaitoja. Kokemuksena tämäkin pennulle kultaa kalliimpi.

Suunnataan Tammikuussa ensimmäisiin virallisiin pentunäyttelyihin Turkuun harjoitusmielessä. Muiden koirien kanssa ei ole suunnitteilla näyttelyhommia, keskitytään tokoilemaan ja ageilemaan. Keskitymme treenaamaan ja yrittämään pakkasesta nauttimista. Palaillaan taas asiaan!


Jaska 4 kuukautta 2 viikkoa.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti