torstai 26. elokuuta 2010

Tokoa reenaamassa ja Piitu kyläilemässä!

Piitu ja Eno tulivat ilahduttumaan meidän viikkoa. Piitu tarjosi reipasta lenkkiseuraa ja pääsi myös kokeilemaan jälkikoiran hommia.







Tänään aloitettiin tokoreenit Elämystassuilla. Olin itse ihan rättiväsynyt jo treeneihin meneessä ja olin aina välillä ihan tuuliajolla. Perusasennon treenaus sujui ihan mukavasti, Sisu edelleen reagoi jonkin verran miun kehonkielen luomaan paineeseen joutuessani vähän kumartumaan neidin ylle kun harjoitellaan perusasentoon tulemista mutta homma vahvistuu kerta kerralta, kun muistan vaan oman kehonkieleni.

Seisominen ja istuminen meni hyvin, istumisissa pitää vaan muistaa olla tarkkana kärsivällisyyden kanssa että neiti jaksaa istua. Ja maahanmeno...voihan russeli sentään. Jos koira osaisi näyttää keskaria, tää olisi ollut se hetki. Sisu ei ole ikinä kiukutellut maahanmenossa tai missään muussakaan liikkeesä, mutta nyt ilmeisesti lähestyy juoksu tai uuden paikan tuoma rohkeus kokeilla emännän hermon kestävyyttä ja pituutta ajettiin koetukselle. Pitkän "eevk"-keskustelun jälkeen Sisu viimein otti makuun. Kaiken mahdollisesti aiheuttamansa päänvaivan Sisu kuitenkin korvasi aivan mahtavan energisellä luoksetulolla!

Olen ihan tyytyväinen, pieniä askelia eteenpäin otettiin ja muutenkin jäi hyvä mieli, vaikka väsymys painoikin rankasti. Huomasinpa myös sen, että Sisunkin mielestä lelu ja leikki on parempi palkka kuin nakki tai lihapulla. Ensi Maanantaina mennäänkin sitten Räyhän kanssa...!

Pari kuvaa treeneistä:


Meikäläinen täysin tuuliajolla.


Epämääräistä harjoittelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti