torstai 12. elokuuta 2010

Teoreettistä

Tänään oli toko-kurssin ensimmäinen kerta, eli teoria. Ohjaaja vaikutti asiansa osaavalta ja puhutiin, että mahdollisesti voisin osallistua kursseille myös Räyhän kanssa. Olisi jo mukava päästä kokeilemaan ja harjoittelemaan liikkeitä. Kotiharjoituksiin ei kuitenkaan ruveta, sillä Sisulla on pohjalla muutaman kuukauden tauko minkään sortin reeneistä eli on hyvä aloittaa puhtaalta pöydältä ohjaajan silmä alta ilman itse keiteltyjä maneereja.

Ohjaaja suositteli treenipäiväkirjaa, jollaisena tietty blogi varmaan tulee toimimaan, mutta älkää huoliko, ei miusta tule takakireetä tokoilijaa tekemälläkään. Teoriasta jäi käteen muutama mietteenaihe kuten se mitä toivon Sisun kenttäkäytökseltä; Saako tervehtiä muita ennen treeniä tai sen jälkeen, saako tervehtiä ohjaajaa kentällä, miten ollaan suoritusten välillä, istuen, maaten vai ihan vapaasti jos ei olla autossa.

Tietty rutiini pitäisi päättää ja alkaa sitä toistamaan treeneissä, enää pitäisi päättää mikä se rutiini olisi. Vapaasti odottelu olisi tietysti helpoin emännän hermoille (kjeh kjeh), mutta toisaalta toivoisin, että Sisu odottelisi vuoroaan kentällä istuen tai maaten ja ehdoton juttu on se, että Sisu saa leikkiä ja sosiaalisoitua vasta parkkipaikalla treenien jälkeen.

Tokon tiimoilta pääsee myös shoppailemaan. Pitää myös teettää Sisulle tokoiluun lenkitön hihna ja käydä ostamassa joku pelkästään reenejä varten suunnattu palkkauslelu. Naksutin ja namipussi vyölle löytyykin jo.

Odotamme siis innolla treenien alkua!

1 kommentti:

  1. Mukavaa treeniä tokon pariin :o)!
    Joskus on vaan kiva olla vain ohjatun silmän alla, tokossa kun vaikea lähteä joskus muuttamaan jo opittua asiaa. Siihen auttaa vaan aloittaminen puhtaalta pöydältä.

    VastaaPoista