torstai 25. maaliskuuta 2010

Niks Naks!

Kävin tosiaan alkuviikosta, vai oliko se viime viikolla? No, enivei, olen tässä muutaman päivän harjoitellut naksuttimen käyttöä. Vahvistanut jo-osattuja liikkeitä ja opettanut pari uutta sisulle jotka Räyhä osasi jo ennestään:

- Maahanmeno
- Katsekontakti sanalla "Katso" (tämän myös Räyhälle)
- Paikallaan olo emännän mennessä kauemmaksi

Naksuttimen avulla on tosi mukava opettaa kaikenlaista ja sen hankinta myös motivoi opettamaan.

Olen viime päivinä trimmaillut myös koirien villiintynyttä karvapehkoa, aina pienissä pätkissä. Sisun karva on nyt tosi hyvässä kuosissa, se on karkea ja suhteellisen siisti. Räyhästä ei voi sanoa samaa, sen karva töröttöö vähän minne sattuu, mutta perus siistiminen sillekkin on tehty. Annettakoon Räyhän renttu-look anteeksi, sillä pari törrökarvaa ei jäljellä paina.

3 kommenttia:

  1. Vastailen tänne teidänkin blogiin. Asutaan Espoossa, mutta ei sinne Helsinkiin niin pitkään aja autollakaan. Chili varmaan tykkäisi leikkiä Sisun ja Räyhän kanssa että pitää kattoo jos nähtäis joskus.

    VastaaPoista
  2. Millä trimmailit ? :) Mini joutui tänään trimmausveitsen alle, kun sellaisen vihdoin raaskin ostaaa (25€!!). Tosin sain poistettua vasta pölyhuiskahännän, kokeillaan seuraavina päivinä kropankin siistimistä.. :D

    VastaaPoista
  3. Chili, ok! Me ei kans asuta kaukana espoosta, ois mukava joskus nähdä koirapuiston merkeissä!

    Mullon furminaattori, sakset ja trimmausveitsi jonka sain kasvattajalta :D. Tarttis vielä ohennussakset.

    VastaaPoista