sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Aseet paukkupakkasia vastaan

Eilen illalla pakkanen paukkui -25 kylmemmällä puolella. Perus-pakkasilla kuten -10 paikkeilla en käytä koirilla takkeja. Ne eivät lenkillä juuri tarkkailujeni mukaan kerkeä palella kun ollaan koko ajan liikkeessä. Räyhä ulkoilee enemmän kuin mielellään myös kovilla pakkasilla, mutta Sisun tassuja palelsi niin että neiti heittäytyi makaamaan eteiseen jottei tarvitsisi mennä ulos.

Mies väsäsi Sisulle pirkka sukkahousuniksi tyyliin puutarhahanskoista ja sähköteipistä hätävaratossut jotta meidän pieni rinsessa voisi tarpeensa ulos toimittaa. Toimi äärimmäisen hyvin ja tyttö sai toimitettu asiansa ulos. Täytyy kyllä hankkia tytölle paremmat tossut tulevien paukku pakkasten varalle.



Kovilla pakkasilla Sisulla ja Räyhällä on käytössä Tarjoustalosta ostetut manttelit. Eihän ne mitkään Hurtat ole, mutta vähän lihaksia suojaa pahimmalta viimalta. Varmaan jossain vaiheessa hankin koirille Brava Frost-Bitet, jos tarve vaatii. En nyt vielä viitsi liioitella ja ostaa kaappia täyteen kaikkea. Hurttiin en viitsi sijoittaa, nuo riiviöt kuitenkin pärjäävät hyvin pitkäle ilman ja takkipäivät on vuodessa melkeinpä yhden käden sormilla laskettavissa joten halvemmillakin selvitään.



Meillä onnena varsin paksut karkeat turkit joten meillä ei ole niin kovaa tarvetta vaatetukselle kuin sileillä, mites muualla koirat vaatetetaan?

2 kommenttia:

  1. En taida kehdata kertoa edes meidän vaatevarastosta tän kirjoituksen jälkeen.. ;) Mini kun pukee päällensä jotain heti kun lämpö laskee alle pakkasen.. :D

    VastaaPoista
  2. Haha :D Ei se oo niin nuukaa, jokainen pukee tavallaan. Meillä toi pukeutumine alkaa vasta -15 paremmalla puolen, mut se on kai vähän kans koirasta kiinni, mun karaistuneet tallirakit onneks tottunu vähän viileemmässäkin oleskeluun kun tallilla ko pohjoisnavalla vaikka muualla ois plussaa :D

    VastaaPoista