keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Sika kiva sika!



Ostin riiviöille sian. Siasta nautitaan 15minuutin annoksissa kunnes meno yltyy niin kovaksi että täytyy vähän rauhoittua. Erityisesti Sisu tykästyi sikaan.

Alunperin oli tarkoitus mennä ostamaan Sisulle uudet valjaat vanhojen hirvitysten tilalle. Mukaan tarttui samanlaiset hurtan pehmustetut valjaat kuin Räyhällä. Eri värisenä tosin, mutta kuten tiedetty, kaikki vaalenapunainen ja etenkin röhkivä sellainen vetää puoleensa, niinpä kannoin sika-lelun kotiin.

Huomenna on Sisun ensimmäinen uuden vuoden aatto. Tämä tietää myös ensimmäisiä raketteja. En kuitenkaan viitsi ottaa asiasta mitään silmitöntä stressiä, mutta pienellä jos varauksella siihen että Sisukas pelkäisikin raketteja. Räyähää ei juuri hetkauta, enemmänkin herraa häiritsee se että joku ampuu siellä jotain ilman häntä.

Eipä tässä muuta, minä siirryn siivoamaan tämän päiväistä koirien ja nenäliinapaketin kohtaamista, joten; Hyvää ja menestyksekästä uutta vuotta kaikille!

2 kommenttia:

  1. Toi sika näyttää tosiaan sikakivalta lelulta :D Pitänee testata, vaikka Ringo tuhoaakin kaikki lelut paitsi kongit aika nopeasti...

    VastaaPoista
  2. Mie aattelin kans että se on hetkessä sökönä, Räyhä kun rikkonut kongejakin, mutta ilmeisesti röhkäisyt tekee siitä niin mielenkiintoisen ettei tarvitse hakea leikki nautintoa repimällä vaan vinguttaminen riittää :D.

    VastaaPoista